Product is niet geactiveerd

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer de eigenaar van het abonnement uw ESET Smart Security Premium van de ESET HOME-portal deactiveert of wanneer het met uw ESET HOME-account gedeelde abonnement niet meer wordt gedeeld. Dit probleem oplossen:

Klik op Activeren en gebruik een van de activeringsmethoden om ESET Smart Security Premium te activeren.

Neem contact op met de eigenaar van het abonnement en meld dat uw ESET Smart Security Premium is gedeactiveerd door de eigenaar van het abonnement of dat het abonnement niet meer met u wordt gedeeld. De eigenaar kan het probleem oplossen in de ESET HOME.