Toepassingen die zijn uitgesloten van de gamer-modus

U kunt toepassingen selecteren die niet in de gamer-modus worden uitgevoerd, door een toepassingsnaam of -pad toe te voegen. Wanneer een uitgesloten toepassing op volledig scherm wordt uitgevoerd, wordt de gamer-modus niet gebruikt.

Besturingsonderdelen

Toevoegen: voeg uitgesloten toepassingen toe.

Bewerken: selecteer de toepassing die u wilt configureren en klik op Bewerken.

Verwijderen: selecteer de toepassing die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

Importeren/exporteren: importeer toepassingen uit een bestand of sla uw huidige lijst met toepassingen op in een bestand.