Secure Data

Secure Data is een functie in ESET Smart Security Premium waarmee u gegevens op uw computer en verwisselbare stations kunt versleutelen om uw privégegevens te beveiligen en misbruik te voorkomen. Zie Veelgestelde vragen over ESET Secure Data voor meer informatie.

Als u Secure Data wilt inschakelen, kiest u een van de volgende opties:

Ga naar het hoofdprogrammavenster > Overzicht en klik op INSTELLEN naast Secure Data.

Ga naar het hoofdprogrammavenster > Instellingen > Beveiligingshulpmiddelen en zet de schakelaar MODULE_INACTIVE Secure Data aan.

note

U kunt ESET Endpoint Encryption niet op dezelfde computer installeren als waarop Secure Data al is geïnstalleerd.

Wanneer Secure Data is ingeschakeld, klikt u in het hoofdprogrammavenster op Instellingen > Beveiligingshulpmiddelen > Secure Data en kiest u een van de volgende versleutelingsopties:

Een versleuteld virtueel station maken

Bestanden op uw verwisselbare schijf versleutelen

essp_Secured_Data_actions