Secure Data

Secure Data är en funktion i ESET Smart Security Premium som gör att du kan kryptera data på datorn och flyttbara enheter för att skydda din privata data och förhindra missbruk. Se FAQ för ESET Secure Data för mer information.

För att aktivera Secure Data väljer du något av följande alternativ:

Efter produktinstallationen, i fönstret Skapa ytterligare ESET-säkerhetsverktyg, klickar du på Aktivera bredvid Secure Data.

I huvudprogramfönstret > Inställningar > Säkerhetsverktyg klickar du på skjutreglageikonen MODULE_INACTIVE Secure Data.

note

Det går inte att installera ESET Endpoint Encryption på samma dator som Secure Data redan är installerat på.

När Secure Data är aktiverat, i huvudprogramfönstret, klickar du på Inställningar > Säkerhetsverktyg > Secure Data och väljer ett av följande krypteringsalternativ:

Skapa en krypterad virtuell enhet

Kryptera filer på den flyttbara enheten

essp_Secured_Data_actions