Technische ondersteuning

Klik in het hoofdvenster van het programma op voor Help en ondersteuning > Technische ondersteuning.

Neem contact op met onze technische ondersteuning

Ondersteuning aanvragen: als u geen antwoord op uw probleem kunt vinden, kunt u dit formulier op de ESET-website gebruiken om snel contact op te nemen met de afdeling Technische Ondersteuning van ESET. Op basis van uw instellingen wordt het venster Uw systeemconfiguratiegegevens verzenden weergegeven voordat u het webformulier invult.

Informatie voor technische ondersteuning opvragen

Details voor Technische ondersteuning: als u daarom wordt gevraagd, kunt u gegevens kopiëren en verzenden naar ESET Technische ondersteuning (zoals licentiegegevens, productnaam, productversie, besturingssysteem en computerinformatie).

ESET Log Collector: verwijst naar het artikel in de ESET -kennisbank, waar u ESET Log Collector kunt downloaden. Dit is een toepassing die informatie en logbestanden op een computer verzamelt, zodat problemen sneller kunnen worden opgelost. Zie de onlinegebruikershandleiding van ESET Log Collector voor meer informatie.

Schakel Geavanceerde logging in om geavanceerde logbestanden te maken voor alle beschikbare functies om ontwikkelaars te helpen bij het diagnosticeren en oplossen van problemen. Het minimale detailniveau voor logbestanden is ingesteld op Diagnostisch. Geavanceerde logging wordt na twee uur automatisch uitgeschakeld, tenzij u dit eerder stopt door te klikken op Geavanceerde logging stoppen. Wanneer alle logbestanden zijn gemaakt, wordt het meldingsvenster weergegeven dat direct toegang geeft tot de map Diagnostisch met daarin de gemaakte logbestanden.