Beveiligde websites

ESET Smart Security Premium hebben een ingebouwde lijst met vooraf gedefinieerde websites die zorgen dat er een beveiligde browser wordt geopend. U kunt een website toevoegen of de lijst met websites in de productconfiguratie bewerken.

De lijst met Beveiligde websites kan worden bekeken en bewerkt via Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Browserbeveiliging > Veilig internetbankieren > Beveiligde websites > Bewerken.

De regels in de lijst Beveiligde websites geven aan of de specifieke website moet worden geopend in een beveiligde browser of in een normale browser of dat u elke keer moet kiezen wanneer u de website bezoekt. Zie de beschrijving van de opties in het gedeelte Website toevoegen hieronder.

Besturingsonderdelen

Toevoegen: hiermee kunt u een website toevoegen aan de lijst met bekende websites.

Bewerken: hiermee kunt u de geselecteerde website bewerken.

Verwijderen: hiermee worden geselecteerde vermeldingen verwijderd.

Importeren/Exporteren: hiermee kunt u de lijst met beveiligde websites exporteren en in een nieuw apparaat importeren.

Website toevoegen

Websitepagina: de HTTPS-website waarop de regel van toepassing is.

Deze website openen met: selecteer Veilig internetbankieren wanneer u de website bezoekt:

Beveiligde browser: de website wordt omgeleid naar een beveiligde browser en wordt beveiligd met Veilig internetbankieren.

Mij vragen: wanneer u de website bezoekt, kunt u ervoor kiezen om de website in een normale of beveiligde browser te openen. ESET Smart Security Premium kan uw actie onthouden, of u kunt de browser handmatig kiezen.

Normale browser: de website wordt geopend in een normale browser zonder extra beveiliging.