Nyheder

Nyheder i ESET Smart Security Premium 16.2

Intel® Threat Detection Technology

Hardwarebaseret teknologi, der afslører ransomware, når det forsøger at undgå registrering i hukommelsen. Hvis den integreres, øges ransomware-beskyttelsen, samtidig med at systemets overordnede ydeevne forbliver høj. Se de understøttede processorer.

Mørk tilstand

Denne funktion giver dig mulighed for at vælge et lyst eller mørkt farveskema til den grafiske brugerflade i ESET Smart Security Premium. Du kan nu skifte farveskema i øverste højre hjørne af hovedprogramvinduet.

Ny Editor til firewallregler

Editor til firewallregler har fået nyt design, så du nemmere kan definere firewallregler med flere konfigurationsindstillinger.

Forbedret bank- og betalingsbeskyttelse

Tilstanden "Beskyt alle browsere" er som standard aktiveret i understøttede browsere for at hjælpe dig med at beskytte dine betalinger, banktransaktioner og følsomme data, når du bruger din foretrukne browser.

Fjernede understøttelse af Windows 7, 8 og 8.1.

ESET Smart Security Premium 16.2 understøttes kun på Windows 10 og 11. Du kan finde flere oplysninger under Forældede versioner af Microsoft Windows.

Nydesignet Avanceret opsætning

Avanceret opsætning har fået nyt design, og indstillingerne er nu grupperet for at give en bedre brugeroplevelse.

note

Hvis du vil deaktivere meddelelser om nyheder, skal du åbne Avanceret opsætning > Meddelelser > Skrivebordsmeddelelser. Klik på Rediger ud for Skrivebordsmeddelelser, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis meddelelser om nyheder, og klik på OK. Du kan finde flere oplysninger om meddelelser i afsnittet Meddelelser.

note

Du kan finde en detaljeret liste over ændringer i ESET Smart Security Premium ved at seESET Smart Security Premium-ændringslogge.