ESET Smart Security Premium installeres

Dette dialogvindue vises muligvis:

Under installationsprocessen – Klik på Fortsæt for at installere ESET Smart Security Premium.

Når du ændrer en licens i ESET Smart Security Premium – Klik på Aktivér for at ændre licensen og aktivere ESET Smart Security Premium.

Indstillingen Skift produkt giver dig mulighed for at skifte mellem ESET Windows-produkter til hjemmet afhængigt af din ESET-licens. Du kan finde flere oplysninger under Hvilket produkt har jeg?