Angivelse af din licensnøgle under aktivering

Automatiske opdateringer er vigtige for din sikkerhed. ESET Smart Security Premium modtager kun opdateringer, når programmet er aktiveret.

Når du angiver din licensnøgle, er det vigtigt at indtaste den nøjagtigt, som den er skrevet. Din licensnøgle er en entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til identifikation af licensejeren og til aktivering af licensen.

Vi anbefaler, at du kopierer og indsætter din licensnøgle fra din registrerings-e-mail for at sikre, at den er korrekt.

Hvis du ikke har angivet din licensnøgle efter installationen, er dit produkt ikke aktiveret. Du kan aktivere ESET Smart Security Premium i programmets hovedvindue > Hjælp og support > Aktivér licens.

Fulde licenser til ESET-produkter til hjemmet til Windows er ikke gratis.