Sikkerhedsværktøjer

Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Sikkerhedsværktøjer for at justere følgende moduler:

Bank- og betalingsbeskyttelse – Tilføjer et ekstra lag af browserbeskyttelse, der er designet til at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner. Aktivér Beskyt alle browsere for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand. Du kan finde flere oplysninger i Bank- og betalingsbeskyttelse.

Anti-Theft – Aktivér Anti-Theft for at beskytte din computer i tilfælde af tab eller tyveri.

Secure Data – Når Secure Data er aktiveret, kan du kryptere dine data for at forhindre misbrug af private, fortrolige oplysninger.

Password ManagerPassword Manager beskytter og gemmer dine adgangskoder og personlige data.