Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Nieuwe functies

Wat is er nieuw in ESET Smart Security Premium 16.1

Intel® Threat Detection Technology

Op hardware gebaseerde technologie waarmee ransomware wordt geïdentificeerd wanneer deze probeert detectie in het geheugen te voorkomen. De integratie versterkt de bescherming tegen ransomware zonder afbreuk te doen aan de algemene systeemprestaties. Bekijk de ondersteunde verwerkers.

Donkere modus

Met deze functie kunt u een licht of donker kleurenschema kiezen voor de grafische gebruikersinterface van ESET Smart Security Premium. U kunt nu het kleurenschema wijzigen in de rechterbovenhoek van het hoofdprogrammavenster.

Veilig internetbankieren nu nog beter

De modus 'Alle browsers beveiligen' is standaard ingeschakeld in ondersteunde browsers om u te helpen uw betalingen, banktransacties en gevoelige gegevens te beschermen wanneer u uw favoriete browser gebruikt.

Ondersteuning voor Windows 7, 8 en 8.1 is beëindigd.

ESET Smart Security Premium 16.1 wordt alleen ondersteund voor Windows 10 en 11. Zie Verouderde versies van Microsoft Windows voor meer informatie.


note

Als u 'Wat is nieuw'-meldingen wilt uitschakelen, klikt u op Geavanceerde instellingen > Meldingen > Bureaubladmeldingen. Klik op Bewerken naast Bureaubladmeldingen en schakel het selectievakje 'Wat is nieuw'-meldingen weergeven uit. Klik vervolgens op OK. Meer informatie over meldingen vindt u in het gedeelte Meldingen.