ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Prijavite se na svoj račun ESET HOME.

Da biste aktivirali/deaktivirali Anti-Theft i pristupili lokaciji uređaja i informacijama u ESET HOME računu, prijavite se u svoj ESET HOME račun.

PANEL_ANTITHEFT_SIGNIN

Postoji nekoliko načina prijave na vaš ESET HOME račun:

Upotrijebite svoj adresu e-pošte i lozinku za ESET HOME – upišite adresu e-pošte i lozinku koju ste upotrijebili za stvaranje svojeg ESET HOME računa i kliknite Prijava.

Upotrijebite svoj račun sa servisa Google / AppleID – kliknite Nastavi sa servisom Google ili Nastavi sa servisom Apple i prijavite se u odgovarajući račun. Nakon uspješne prijave bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu ESET HOME. Za nastavak se prebacite natrag na prozor ESET-ova programa. Za više informacija o prijavi putem računa servisa Google / AppleID pogledajte upute u online pomoći za ESET HOME.

Skenirajte QR kôd – kliknite Skeniraj QR kôd za prikaz QR kôda. Otvorite mobilnu aplikaciju ESET HOME i skenirajte QR kôd ili usmjerite kameru uređaja na QR kôd. Dodatne informacije potražite u online pomoći za ESET HOME.

MONITOR_RED Prijava nije uspjela – česte pogreške.


note

Ako nemate ESET HOME račun, kliknite Stvori račun da biste se registrirali ili proučite upute u online pomoći za ESET HOME.

Ako ste zaboravili lozinku, kliknite Zaboravio/la sam lozinku i slijedite korake na zaslonu ili proučite upute u online pomoći za ESET HOME.


note

Anti-Theft ne podržava Microsoft Windows Home Server.