ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium predstavlja novi pristup potpuno integrisanoj bezbednosti računara. Najnovija verzija ESET LiveGrid® mašine za skeniranje, zajedno sa prilagođenim zaštitnim zidom i modulima za zaštitu od bezvredne e-pošte, štiti računar pomoću brzine i preciznosti. Rezultat je inteligentan sistem koji je uvek spreman na napade i zlonamerni softver, koji mogu da ugroze računar.

ESET Smart Security Premium je rešenje za kompletnu zaštitu koje kombinuje maksimalnu zaštitu i minimalni uticaj na rad sistema. Napredne tehnologije koriste veštačku inteligenciju za sprečavanje infiltracije virusa, spajvera, trojanskih konja, crva, advera, rutkitova i ostalih pretnji, a da pri tom ne umanjuju performanse sistema i ne ometaju rad računara.

Funkcije i prednosti

Izmenjen korisnički interfejs

Korisnički interfejs u ovoj verziji je značajno izmenjen i uprošćen, na osnovu rezultata testiranja mogućnosti korišćenja. Sav tekst i obaveštenja u okviru grafičkog korisničkog interfejsa su pažljivo pregledana i interfejs sada podržava i jezike koji se pišu s desna na levo, kao što su hebrejski i arapski. Pomoć na mreži je sada integrisana u program ESET Smart Security Premium i pruža dinamički ažuriran sadržaj podrške.

Antivirus i antispajver

Proaktivno otkriva i čisti poznatije i nepoznate viruse, crve, trojance i rutkitove. Napredna heuristika otkriva čak i nikad ranije viđene malvere i na taj način vas štiti od nepoznatih pretnji i neutrališe ih pre nego što mogu da naprave štetu. Zaštita pristupa Vebu i Anti-Phishing funkcionišu tako što nadgledaju komunikaciju između Veb pregledača i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte obezbeđuje kontrolu nad komunikacijom putem e-pošte primljene preko POP3(S) i IMAP(S) protokola.

Redovno ažuriranje

Redovno ažuriranje mašine za otkrivanje (prethodno nazvane „baza virusnih definicija“) i modula programa je najbolji način da se osigura maksimalni nivo zaštite računara.

ESET LiveGrid®
(Cloud-pokretana reputacija)

Možete da proverite reputaciju pokrenutih procesa i datoteka direktno iz modula ESET Smart Security Premium.

Kontrola uređaja

Automatski skenira sve USB jedinice, memorijske kartice i CD-ove/DVD-ove. Blokira prenosive medijume na osnovu tipa medijuma, proizvođača, veličine i drugih atributa.

HIPS funkcija

Možete detaljno da prilagodite ponašanje sistema određivanjem pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe i detaljno podešavanje bezbednosti.

Igrački režim

Odlaže sve iskačuće prozore, ažuriranje ili druge zahtevne sistemske aktivnosti kako bi sačuvao sistemske resurse za igračke aktivnosti i druge aktivnosti u režimu celog ekrana.

Funkcije programa ESET Smart Security Premium

Zaštita bankarskog plaćanja

Zaštita za bankarske usluge i plaćanja pruža zaštićeni pregledač koji možete da koristite kada pristupate bankarskim uslugama na mreži ili prolazima za plaćanje na mreži, kako bi se sve transakcije na mreži obavile u pouzdanom i bezbednom okruženju.

Podrška za mrežne definicije

Mrežne definicije brzo identifikuju i blokiraju zlonameran saobraćaj prema i od uređaja korisnika u obliku botova i paketa za eksploataciju. Ova se funkcija može smatrati poboljšanjem zaštite od mreže botova.

Inteligentni zaštitni zid

Sprečava neovlašćene korisnike da pristupe računaru i zloupotrebe lične podatke.

ESET zaštita od bezvredne e-pošte

Ona predstavlja 50 procenata celokupne komunikacije e-poštom. Zaštita od bezvredne e-pošte ima svrhu da štiti od tog problema.

Anti-Theft

Anti-Theft proširuje bezbednost na nivou korisnika u slučaju gubitka ili krađe računara. Kada korisnici instaliraju ESET Smart Security Premium i Anti-Theft, njihov uređaj će biti naveden u interfejsu na Vebu. Interfejs na Vebu omogućava korisnicima da upravljaju konfiguracijom programa Anti-Theft i na svom uređaju primenjuju mere protiv krađe.

Roditeljska kontrola

Štiti vašu porodicu od potencijalno uvredljivog Veb sadržaja tako što blokira različite kategorije Veb lokacija.

Password Manager

Password Manager koji štiti i čuva vaše lozinke i lične podatke.

Secure Data

Omogućava vam da šifrujete podatke na računaru i USB diskovima kako biste sprečili zloupotrebu privatnih poverljivih informacija.

ESET LiveGuard

Otkriva i zaustavlja dosad neviđene pretnje i obrađuje informacije za buduća otkrivanja.

Neophodna je aktivna licenca da bi funkcije proizvoda ESET Smart Security Premium bile funkcionalne. Preporučuje se da obnovite licencu nekoliko nedelja pre nego što licenca za ESET Smart Security Premium istekne.