Novosti

Novosti v različici ESET Smart Security Premium 15

Izboljšani nadzornik omrežja (prej povezano domače omrežje)

Pomaga zaščititi vaše omrežje in naprave IoT ter prikazuje naprave, povezane z usmerjevalnikom. Preberite, kako lahko preverite omrežja, ki jih uporabljate, in katere naprave so povezane.

ESET HOME (prej myESET)

Zagotavlja večjo vidljivost in nadzor nad vašo varnostjo. Namestite zaščito za nove naprave, dodajte in delite licence ter poiščite pomembna obvestila s pomočjo mobilne aplikacije in spletnega portala. Za več informacij obiščite Spletni priročnik za pomoč za ESET HOME.

Izboljšan sistem za preprečevanje vdorov v gostitelju (HIPS)

Pregleda regije pomnilnika, ki jih je mogoče spremeniti z naprednimi tehnikami vstavljanja zlonamerne programske opreme. Izboljšave razširijo njihovo tehnološko sposobnost odkrivanja najbolj naprednih vdorov zlonamerne programske opreme.

ESET LiveGuard

Prvorazredna tehnologija za zaščito, prilagojena vam. Ta nova, samodejno konfigurirana varnostna plast odkrije in ustavi tudi nikoli videne grožnje in obdeluje informacije za prihodnje zaznavanje. Preberite več o storitvi LiveGuard.


Za slike in dodatne informacije o novih funkcijah v izdelku ESET Smart Security Premium si oglejte Novosti v najnovejši različici izdelkov ESET za domačo uporabo.


note

Če želite onemogočiti Obvestila o novostih, kliknite Napredne nastavitve > Obvestila > Obvestila na namizju. Kliknite Uredi zraven možnosti Obvestila na namizju in prekličite izbiro potrditvenega polja Obvestila o novostih. Za več informacij o obvestilih si oglejte razdelek Obvestila.