Niveluri de curățare

Pentru a accesa setările pentru nivelul de curățare pentru modulul de protecție dorit, extindeți secțiunea Parametri ThreatSense (de exemplu, Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere), apoi găsiți opțiunea Curățare > Nivel de curățare.

Parametrii ThreatSense au următoarele niveluri de remediere (adică curățare).

Remedierea în ESET Smart Security Premium

Nivel de curățare

Descriere

Remediați întotdeauna detectarea

Se încearcă remedierea detectării curățând obiectele fără intervenția utilizatorului final. În unele cazuri rare (de exemplu, fișiere de sistem), dacă detectarea nu poate fi remediată, obiectul raportat este lăsat în locația sa originală.

Se remediază detectarea dacă este sigur, altminteri se păstrează

Se încearcă remedierea detectării curățând obiectele fără intervenția utilizatorului final. În unele cazuri (de exemplu, fișiere de sistem sau arhive care conțin atât fișiere curate, cât și infectate), dacă o detectare nu poate fi remediată, obiectul raportat este lăsat în locația sa originală.

Se remediază detectarea dacă este sigur, altminteri se întreabă

Se încearcă remedierea detectării curățând obiectele. În unele cazuri, dacă nu se poate efectua nicio acțiune, utilizatorul final primește o alertă interactivă și trebuie să selecteze o acțiune de remediere (de exemplu, Ștergere sau Ignorare). Această setare este recomandată în majoritatea cazurilor.

Întrebați întotdeauna utilizatorul final

Se afișează o fereastră interactivă utilizatorului final atunci când se curăță obiecte, în care acesta trebuie să selecteze o acțiune de remediere (de exemplu, Ștergere sau Ignorare). Acest nivel este destinat utilizatorilor mai avansați, care știu ce pași să urmeze în eventualitatea unei detectări.