O prezentare generală a produsului ESET Anti-Theft

În această fereastră vă puteți familiariza cu caracteristicile de bază ale produsului ESET Anti-Theft.

În călătoriile zilnice de acasă la locul de muncă și în alte zone publice, dispozitivele noastre personale sunt expuse permanent riscului de pierdere sau de furt. Dacă pierdeți sau vi se fură dispozitivul, ESET Anti-Theft vă permite să monitorizați utilizarea dispozitivului și să urmăriți dispozitivul dispărut utilizând localizarea după adresa IP, ajutându-vă să recuperați dispozitivul și să vă protejați datele personale.

ESET Anti-Theft este o caracteristică ce extinde securitatea la nivelul utilizatorului în cazul unui dispozitiv pierdut sau furat.

Utilizând tehnologii moderne, cum ar fi căutarea adresei IP geografice, captura imaginii camerei Web, protecția contului de utilizator și monitorizarea dispozitivului, ESET Anti-Theft vă poate ajuta pe dvs. și forțele de poliție să localizați computerul sau dispozitivul în cazul pierderii sau furtului. ESET Anti-Theft vă permite să vedeți activitățile care au loc pe computer sau dispozitiv, facilitând urmărirea acestuia.

Faceți clic pe Activare Anti-Theft pentru a sincroniza ESET Anti-Theft cu computerul.

Citiți mai multe informații despre ESET Anti-Theft în aceste pagini de ajutor:
Cum se adaugă un dispozitiv nou
În caz de furt
Sau vizitați direct site-ul Web ESET Anti-Theft (https://anti-theft.eset.com).


note

ESET Anti-Theft nu acceptă Microsoft Windows Home Server.

Sfaturi utile

Pentru depanare, navigați la panoul Ajutor și suport, căutați direct în Baza de cunoștințe ESET sau utilizați motorul de căutare preferat.