Hulpmiddelen in ESET Smart Security Premium

Het menu Hulpmiddelen bevat modules die het beheer van het programma vereenvoudigt en ervaren gebruikers extra opties biedt. Deze hulpmiddelen zijn alleen zichtbaar als u rechtsonder op Meer hulpmiddelen klikt.

Dit menu bevat de volgende hulpmiddelen:

ICON_LOG_FILES Logbestanden

ICON_PROTECTION_STATISTICS Beveiligingsrapport

ICON_RUNNING_PROCESSES Actieve processen (als ESET LiveGrid® is ingeschakeld in ESET Smart Security Premium)

ICON_NETWORK_CONNECTIONS Netwerkverbindingen (als Firewall is ingeschakeld in ESET Smart Security Premium)

ICON_SYSINSPECTOR ESET SysInspector

ICON_SYSRESCUE ESET SysRescue Live: hiermee wordt u naar de ESET SysRescue Live-website geleid, waar u de cd-/dvd-installatiekopie van ESET SysRescue Live .iso kunt downloaden.

ICON_SCHEDULER Planner

ICON_SPECIAL_CLEANER Systeemopruiming: een hulpmiddel waarmee u de computer kunt herstellen en bruikbaar kunt maken na het wegnemen van de bedreiging.

ICON_SUBMIT_SAMPLE Verzenden van sample voor analyse: hiermee kunt u een verdacht bestand voor analyse indienen bij het onderzoekslaboratorium van ESET (mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van uw configuratie van ESET LiveGrid®).

ICON_QUARANTINE Quarantaine

PAGE_TOOLS