Megtisztítási szintek

A kívánt védelmi modulhoz kapcsolódó megtisztítási szintek beállításainak eléréséhez bontsa ki a ThreatSense-paramétereket (például Valós idejű fájlrendszervédelem), majd lépjen a Megtisztítás > Megtisztítás szintje elemhez.

A ThreatSense-paraméterek a következő kezelési (vagyis tisztítási) szinteket teszik lehetővé.

Kezelés az ESET Smart Security Premium termékben

Automatikus megtisztítás szintje

Leírás

Mindig kezelje a fertőzést

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben felhasználói beavatkozás nélkül. Egyes ritka esetekben (például rendszerfájlok esetén), ha az észlelt kártevő nem távolítható el, az objektum az eredeti helyén marad.

Fertőzés kezelése, ha ez biztonságos. Egyéb esetben megtartás

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben felhasználói beavatkozás nélkül. Egyes esetekben (például tiszta és fertőzött fájlokat egyaránt tartalmazó rendszerfájlok vagy archívumok esetén), ha az észlelt kártevő nem távolítható el, az objektum az eredeti helyén marad.

Fertőzés kezelése, ha ez biztonságos. Egyéb esetben rákérdezés

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben. Egyes esetekben, ha nem hajtható végre művelet, a végfelhasználó interaktív figyelmeztetést kap, és ki kell választania egy műveletet (például törlés vagy figyelmen kívül hagyás). Legtöbb esetben ez a beállítás ajánlott.

Mindig kérdezze meg a végfelhasználót

A végfelhasználónak megjelenik egy interaktív ablak az objektumok tisztítása során, és ki kell választania egy műveletet (például törlés vagy figyelmen kívül hagyás). Ez a szint a tapasztalt felhasználóknak ajánlott, akik tisztában vannak azzal, hogy mi a teendő a fertőzések esetén.