Hálózati védelem hibájának elhárítása

A Hibaelhárítási varázslóval megoldhatja az ESET Tűzfal által okozott kapcsolódási problémákat. A legördülő menüből válassza ki azt az időszakot, amely alatt a kommunikáció nem működött. A legutóbbi nem működő kommunikációk listája áttekintést ad az alkalmazás vagy eszköz típusáról, a megbízhatóságról, valamint az adott időszakban tiltott alkalmazások és eszközök számáról. A tiltott kommunikációk részleteiért kattintson a Részletek elemre. A következő lépés a kapcsolati problémák által érintett alkalmazás vagy eszköz tiltásának megszüntetése.

Amikor a Feloldás lehetőségre kattint, az addig tiltott kommunikáció engedélyezve lesz. Ha továbbra is problémákat észlel egy alkalmazással kapcsolatban, vagy az eszköz nem működik megfelelően, kattintson Az alkalmazás még mindig nem működik lehetőségre; ekkor az adott eszközhöz addig tiltott minden kommunikáció engedélyezve lesz. Ha a probléma nem szűnik meg, indítsa újra a számítógépet.

A Módosítások megjelenítése elemre kattintva megtekintheti a varázsló által létrehozott szabályokat. A varázsló által létrehozott szabályokat itt is megtekintheti: További beállítások > Hálózati védelem > Tűzfal > Speciális > Szabályok.

Kattintson a Másik feloldása lehetőségre egy másik eszköz vagy alkalmazás kommunikációs hibáinak megoldásához.