Frissítések

Az ESET Smart Security Premium rendszeres frissítésével biztosítható a leghatékonyabban a számítógép maximális védelme. A Frissítés modul biztosítja, hogy a programmodulok és a rendszerösszetevők mindig naprakészek legyenek.

A program főablakának Frissítés elemére kattintva megjelenítheti az aktuális frissítési állapotot, beleértve az utolsó sikeres frissítés dátumát és időpontját, valamint azt, hogy szükség van-e frissítésre.

Az automatikus frissítések mellett manuális frissítést indíthat a Frissítések keresése gombra kattintva.

PAGE_UPDATE

A További beállítások ablakban – amelyet a főmenü Beállítások parancsára, majd a További beállítások elemre kattintva, vagy az F5 billentyűt lenyomva érhet el – további frissítési beállítások találhatók. A további frissítési beállítások – például a frissítési mód, a proxyszerver elérhetőségi adatai és a helyi hálózati kapcsolatok – konfigurálásához kattintson a Frissítés elemre a További beállítások fában.

Ha egy frissítéssel kapcsolatban problémát tapasztal, a Kiürítés gombra kattintva ürítse ki a frissítési gyorsítótárat. Ha még mindig nem tudja frissíteni a programmodulokat, olvassa el A „Modulok frissítése sikertelen” üzenet hibaelhárítása című részt.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK