ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium repræsenterer en ny fremgangsmåde til ægte integreret computersikkerhed. Den seneste version af scanningsprogrammet ESET LiveGrid® kombineret med vores tilpassede firewall og antispammoduler er hurtig og præcis, så computerens sikkerhed bevares. Resultatet er et intelligent system, der hele tiden er på vagt over for angreb og skadelig software, der kan bringe din computer i fare.

ESET Smart Security Premium er en komplet sikkerhedsløsning, der kombinerer maksimal beskyttelse og minimal systemplads. Vores avancerede teknologier bruger kunstig intelligens til at forhindre infiltrering af virusser, spyware, trojanske heste, orme, adware, rodsæt og andre trusler uden at sænke systemydelsen eller afbryde computeren.

Funktioner og fordele

Brugerflade med nyt design

Brugerfladen i denne version har fået et helt nyt design og er blevet forenklet på baggrund af resultater af brugstest. Alle ord og meddelelser på brugerfladen er nøje gennemgået, og brugerfladen understøtter nu højre mod venstre-sprog, f.eks. hebraisk og arabisk. Onlinehjælp er nu integreret i ESET Smart Security Premium og tilbyder dynamisk opdateret supportindhold.

Antivirus og antispyware

Registrerer proaktivt og renser mere kendte og ukendte virusser, orme, trojanske heste og rodsæt. Avanceret heuristik markerer selv aldrig tidligere set malware, så du beskyttes mod ukendte trusler og neutraliserer dem, før de kan gøre skade. Internetbeskyttelse og Anti-Phishing fungerer ved at overvåge kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere (herunder SSL). Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer den e-mailkommunikation, der modtages gennem POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller.

Regelmæssige opdateringer

Ved at foretage en regelmæssig opdatering af registreringsprogrammet (tidligere kaldet "virussignaturdatabasen") og programmodulerne opnår du det maksimale sikkerhedsniveau på computeren.

ESET LiveGrid®
(Cloud-drevet omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet af kørende processer og filer direkte fra ESET Smart Security Premium.

Enhedskontrol

Scanner automatisk alle USB-flash-drev, hukommelseskort og cd'er/dvd'er. Blokerer flytbare medier baseret på medietype, producent, størrelse og andre attributter.

HIPS-funktionalitet

Du kan foretage en mere detaljeret tilpasning af systemets funktionsmåde. Angiv regler for systemregistreringsdatabasen, aktive processer og programmer, og finindstil din sikkerhedsplacering.

Spiltilstand

Udsætter alle pop op-vinduer, opdateringer eller andre systemintensive aktiviteter for at bevare systemressourcer til spil og andre fuldskærmsaktiviteter.

Funktioner i ESET Smart Security Premium

Bank- og betalingsbeskyttelse

Bank- og betalingsbeskyttelse leverer en sikker browser, du kan bruge, når du skal have adgang til gateways til onlinebanking eller onlinebetaling, for at sikre, at alle onlinetransaktioner sker i en sikkert og beskyttet miljø.

Support til netværkssignaturer

Netværkssignaturer gør det hurtigt at identificere og blokere skadelig trafik, der kommer til og fra brugerenheder, f.eks. robotter og udnyttelsespakker. Funktionen kan opfattes som en udvidet Botnet-beskyttelse.

Intelligent firewall

Funktionen forhindrer uautoriserede bruger i at få adgang til computeren og udnytte dine personlige data.

ESET Antispam

Spam repræsenterer op til 50 procent af al e-mailkommunikation. Antispambeskyttelsen beskytter mod dette problem.

Anti-Theft

Anti-Theft øger sikkerheden på brugerniveau i tilfælde af, at du mister en computer eller den bliver stjålet. Når brugere har installeret ESET Smart Security Premium og Anti-Theft, vises enheden på webbrugerfladen. På webbrugerfladen kan brugere administrere deres konfiguration af Anti-Theft og administrere funktioner for anti-tyveri på deres enhed.

Forældrekontrol

Beskytter din familie mod potentielt stødende webindhold ved at blokere forskellige webstedskategorier.

Password Manager

Password Manager, der beskytter og gemmer dine adgangskoder og personlige data.

Secure Data

Giver dig mulighed for at kryptere data på din computer og dine USB-drev for at forhindre misbrug af private, fortrolige oplysninger.

ESET LiveGuard

Registrerer og stopper trusler, der aldrig før er set, og behandler oplysninger til fremtidig registrering.

En licens skal være aktiv, for at funktionerne i ESET Smart Security Premium skal kunne køre. Det anbefales, at du fornyer licensen flere uger, før licensen til ESET Smart Security Premium udløber.