Ellenőrzési profilok

Az előnyben részesített ellenőrzési paramétereket mentheti, és felhasználhatja a későbbi ellenőrzésekhez. A rendszeresen használt ellenőrzésekhez ajánlott egy másik profilt létrehozni (különböző ellenőrizendő célterületekkel, ellenőrzési módszerekkel és más paraméterekkel).

Új profil létrehozásához nyissa meg a További beállítások ablakot (az F5 billentyű lenyomásával), és kattintson a Keresőmotor > Kártevőellenőrzések > Kézi indítású számítógép-ellenőrzés > Profilok listája elemre. A Profilkezelő ablakban látható a meglévő ellenőrzési profilokat tartalmazó Kiválasztott profil legördülő lista, valamit a profilok létrehozására szolgáló lehetőség is. Ha segítségre van szüksége az igényeinek megfelelő ellenőrzési profil létrehozásával kapcsolatban, olvassa el az ellenőrzési beállítások egyes paramétereinek a leírását A ThreatSense keresőmotor beállításai című részben.

note

Megjegyzés

Tegyük fel, hogy saját ellenőrzési profilt szeretne létrehozni, és A számítógép ellenőrzése konfiguráció részben megfelel az elképzeléseinek, nem kívánja azonban a futtatás közbeni tömörítőket vagy a veszélyes alkalmazásokat ellenőrizni, emellett automatikus megtisztítást szeretne alkalmazni. Írja be az új profil nevét a Profilkezelő ablakban, és kattintson a Hozzáadás gombra. Jelölje ki az új profilt a Kiválasztott profil legördülő menüben, és adja meg a fennmaradó paraméterek beállításait úgy, hogy megfeleljenek a követelményeknek, majd kattintson az OK gombra az új profil mentéséhez.