Online telepítő

Miután letöltötte az Live Installer telepítőcsomag, kattintson duplán a telepítőfájlra, és kövesse a Telepítővarázsló ablakában megjelenő utasításokat.

important

Fontos

Ehhez a telepítési típushoz aktív internetkapcsolatra van szükség.

INSTALLATION_LIVE

1.Válassza ki a kívánt nyelvet a legördülő listából, és kattintson a Folytatás gombra. Várjon néhány pillanatot, amíg a telepítőfájlok letöltődnek.

2.Olvassa el és fogadja el a Végfelhasználói licencszerződést.

3.A következő lépés az egyik aktiválási lehetőség kiválasztása. Ha újabb verziót telepít egy korábbi verzióra, akkor a rendszer automatikusan beírja a licenckulcsot.

4.Válassza ki a kívánt beállítást az ESET LiveGrid® visszajelzési rendszerhez és a kéretlen alkalmazások észleléséhez. A „grayware” (vagy PUA – kéretlen alkalmazás) kategória számos különböző szoftvert foglal magában. Az ilyen szoftverek nem annyira kártékonyak, mint a többi kártevő, például a vírusok és a trójaiak. További információkért tekintse meg a Kéretlen alkalmazások című fejezetet.

5.Adja meg, hogy részt szeretne-e venni a Felhasználói élmény javítását célzó programban. Ha csatlakozik a Felhasználói élmény javítását célzó programhoz, névtelen információkat fog biztosítani az ESET számára a termékeink használatáról. A begyűjtött adatok segítségével fokozni tudjuk a felhasználói élményt, és nem osztjuk meg az adatokat harmadik féllel. Milyen információkat gyűjtünk?

6.A telepítési folyamat elindításához kattintson a Telepítés gombra. Ez eltarthat néhány másodpercig.

7.Kattintson a Kész gombra a Telepítővarázslóból való kilépéshez.

note

Megjegyzés

A termék telepítése és aktiválása után megkezdődik a modulok letöltése. Megkezdődik a védelem inicializálása, és előfordulhat, hogy néhány funkció nem működik teljes mértékben a letöltés befejeződéséig.

note

Megjegyzés

Ha a licence lehetővé teszi a termék egyéb verzióinak a telepítését, akkor az igényeinek megfelelően kiválaszthatja a terméket. Az egyes termékek funkcióival kapcsolatos információkért kattintson ide.