Az ESET Lopásvédelem áttekintése

Ebben az ablakban megismerheti az ESET Lopásvédelem alapfunkcióit.

Otthonunktól a munkahelyre és már nyilvános helyre történő mindennapos utazásaink során személyes eszközeink folyamatosan ki vannak téve a kockázatnak, hogy elveszítjük vagy ellopják őket. Ha elveszíti vagy ellopják eszközét, az ESET Lopásvédelem lehetővé teszi az eszközhasználat figyelését és az eltűnt eszköz nyomon követését az IP-cím alapján történő helymeghatározással, ami segíti eszköze visszaszerzését és személyes adatai védelmét.

Az ESET Lopásvédelem növeli a felhasználó biztonságát az eszköz elvesztése vagy ellopása esetén.

Az ESET Lopásvédelem korszerű technológiák – például a földrajzi IP-cím keresése, a webkamerával történő képrögzítés, a felhasználói fiók védelme és az eszköz figyelése – használatával segíti Önt és a rendvédelmi szervezeteket a számítógép vagy az eszköz helyének meghatározásában annak elvesztése vagy ellopása esetén. Az ESET Lopásvédelem segítségével megtekintheti, hogy a számítógépen vagy az eszközön milyen tevékenységeket végeznek, így egyszerűbben azonosíthatja a helyét.

Kattintson A Lopásvédelem engedélyezése elemre az ESET Lopásvédelem szinkronizálásához a számítógépével.

Az ESET Lopásvédelem szolgáltatásról az alábbi súgótémakörökben olvashat bővebben:
Új eszköz hozzáadása
Rablás esetén
Keresse fel közvetlenül az ESET Lopásvédelem webhelyét (https://anti-theft.eset.com).

note

Megjegyzés

Az ESET Lopásvédelem nem támogatja a Microsoft Windows Home Server szoftvert.

Hasznos tanácsok

Hibaelhárításkor lépjen a Súgó és támogatás ablaktáblára, keresse meg közvetlenül az ESET tudásbázisát vagy használja a kedvenc keresőmotorját.