A licenckezelő használata

A licenckezelő használata választását követően a program kérni fogja a my.eset.com hitelesítő adatainak megadását egy új ablakban. Adja meg a my.eset.com fiókja hitelesítő adatait, és kattintson a Bejelentkezés lehetőségre egy licenc használatához a ESET License Manager. Válassza ki a licencet az aktiváláshoz, és kattintson a Folytatás gombra az ESET Smart Security Premium aktiválásához.

note

Megjegyzés

Ha még nem rendelkezik my.eset.com fiókkal, a Fiók létrehozása gombra kattintva regisztrálhat rá.

note

Megjegyzés

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az Elfelejtettem a jelszavam hivatkozásra, és kövesse a lépéseket azon a lapon, amelyre a rendszer átirányítja.

az ESET License Manager kezelheti az összes ESET-licencét. Egyszerűen megújíthatja, frissítheti vagy meghosszabbíthatja a licencét, és megnézheti az összes fontos adatát. Először adja meg a licenckulcsot. Ezután látni fogja a terméket, a társított eszközt, a rendelkezésre álló licencek számát vagy alejárati dátumot. Kikapcsolhat vagy átnevezhet adott eszközöket. Amikor a Megújítás elemre kattint, a rendszer átirányítja egy online áruházba, ahol megerősítheti a vásárlást, és megvásárolhatja a megújítást.

Ha frissíteni szeretné a licencét (például az ESET NOD32 Antivirus alkalmazásról az ESET Smart Security Premium alkalmazásra), vagy másik eszközön szeretné telepíteni az ESET biztonsági terméket, a vásárláshoz a rendszer átirányítja egy online áruházba.

Az ESET License Manager alkalmazásban ezenkívül hozzáadhat különböző licenceket, letölthet termékeket a készülékeire, illetve megoszthat licenceket e-mailben. Az ESET License Manager azután válik elérhetővé online, hogy bejelentkezik a fiókjába a my.eset.com oldalon.