További ellenőrzési beállítások

Ebben az ablakban adhat meg további beállításokat az ütemezett számítógép-ellenőrzési feladatokhoz. A legördülő menüben megadhatja, hogy az ellenőrzés befejezését követően milyen műveletet végezzen el automatikusan a program:

Leállítás – A számítógép kikapcsolása egy ellenőrzés befejezését követően.

Újraindítás – Az összes program bezárása és a számítógép újraindítása egy ellenőrzés befejezését követően.

Alvó állapot – A munkamenet mentése és a számítógép alacsony energiájú állapotba állítása, hogy gyorsan folytathassa a munkát.

Hibernálás – Mindent, ami a RAM-on fut, áthelyez egy adott fájlba a merevlemezen. A számítógép kikapcsol, de a legközelebbi indításakor az előző állapotot állítja vissza.

Nincs művelet – Az ellenőrzés befejezését követően nincs végrehajtandó művelet.

note

Megjegyzés

Vegye figyelembe, hogy az alvó állapotú számítógép továbbra is egy működő számítógép. Az alapfunkciók akkor is futnak és elektromos áramot használnak, amikor a számítógép csökkentett energiával működik. Az akkumulátor üzemidejének meghosszabbításához (például az irodán kívüli utazás esetén) javasoljuk, hogy használja a Hibernálás lehetőséget.

A felhasználó nem szakíthatja meg a műveletet opciót választva elutasíthatja, hogy a nem jogosult felhasználók leállítsák az ellenőrzés után végzett műveleteket.

Válassza A felhasználó felfüggesztheti az ellenőrzést ennyi időre (perc) beállítást, ha engedélyezni szeretné, hogy a korlátozott felhasználó szüneteltesse a számítógép ellenőrzését a megadott időszakra.

Lásd még Az ellenőrzés folyamata című fejezetet.