Súgó és támogatás

Az ESET Smart Security Premium súgója hibaelhárítási eszközöket és támogatási információkat tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak a felmerülő problémák megoldásában.

ICON_HELP Súgó

Keresés az ESET tudásbázisban – Az ESET tudásbázisában (angol nyelven) találhatók a leggyakoribb kérdésekre adott válaszok, valamint a különböző problémákra ajánlott megoldások. Az ESET műszaki szakemberei által rendszeresen frissített tudásbázis a különböző problémák megoldásának leghatékonyabb eszköze.

A súgó megnyitása – Kattintson erre a hivatkozásra az ESET Smart Security Premium súgójának megnyitásához.

Gyakori kérdések megoldásai – Erre a hivatkozásra kattintva megoldásokat találhat a leggyakrabban előforduló problémákra. Mielőtt a műszaki támogatási szolgálathoz fordulna, érdemes elolvasni ezeket a rövid útmutatókat.

ICON_CUSTOMER_CARE Műszaki terméktámogatás

Terméktámogatási kérelem küldése – Ha nem talál megoldást a problémájára, az ESET webhelyén megtalálható űrlapon keresztül gyorsan kapcsolatba léphet műszaki támogatási szolgálatunkkal.

Részletek a műszaki támogatási szolgálat számára – Amikor a rendszer kéri, az adatokat (például a terméknevet, a termékverziót, az operációs rendszert és a processzor típusát) kimásolhatja és elküldheti az ESET műszaki támogatási szolgálatának. A Részletes naplózás elemre kattintva speciális naplókat hozhat létre mindegyik rendelkezésre álló funkcióhoz, hogy a fejlesztők diagnosztizálhassák és kijavíthassák a problémákat. A naplók minimális részletessége Diagnosztika szintre van beállítva. Két óra elteltével a speciális naplózás automatikusan leáll, ha nem állítja le hamarabb a Speciális naplózás leállítása elemre kattintva. Az összes napló létrehozása után megjelenik az értesítési ablak, ahonnan közvetlenül megnyithatja a naplókat tartalmazó Diagnosztika mappát.

ICON_SUPPORT_TOOLS Támogatási eszközök

Kártevő-enciklopédia – Az ESET kártevő-enciklopédiájára mutató hivatkozásokkal az egyes fertőzések különféle típusainak veszélyeire és tüneteire vonatkozó információkat kereshet.

A keresőmotor előzményei – Az ESET Vírusradarra mutató hivatkozások, amelyek az ESET kereső-adatbázis (korábbi nevén „vírusdefiníciós adatbázis”) egyes verzióira vonatkozó információkra mutatnak.

ESET Log Collector – Az ESET tudásbázisának cikkére mutató hivatkozások, amelyekkel letöltheti az ESET Log Collector alkalmazást. Az alkalmazás automatikusan összegyűjti a számítógépről az információkat és a naplókat, hogy segítségükkel gyorsabban megoldhassa a problémákat. További információkért tekintse meg az ESET Log Collector online felhasználói útmutatóját.

ESET Speciális eltávolító – Általános kártevőfertőzések eltávolító eszköze. További információkat az ESET tudásbáziscikkében talál.

ICON_PRODUCT_INFORMATION Termék- és licencinformációk

Az ESET Smart Security Premium névjegye– Információkat jelenít meg az ESET Smart Security Premium példányáról.

Licenc aktiválása/Licenc módosítása – Kattintson ide az aktiválási ablak elindításához és a licenc aktiválásához.

Termékváltás – Erre kattintva megnézheti, hogy az ESET Smart Security Premium átváltható-e egy másik terméktípusra a jelenlegi licenccel.