Levélszemétszűrő névjegyalbumok

Az ESET Smart Security Premium levélszemétszűrő szolgáltatása lehetővé teszi a névjegyalbumok különböző paramétereinek a beállítását.

Névjegyalbumok

Felhasználói címlisták engedélyezése – A jelölőnégyzet bejelölésével aktiválhatja a felhasználók által a saját levelezőprogramjukban létrehozott névjegyalbumot.

Globális címlisták engedélyezése – A jelölőnégyzet bejelölésével aktiválhatja az összes felhasználó által megosztott globális névjegyalbumot, az e-mail rendszer könyvtárszolgáltatását. A globális címlista az összes e-mail felhasználóra, címzettcsoportra és erőforrásra vonatkozó információkat tartalmazza.

Felhasználó engedélyezőlistája – Kapcsolatok listája, amelyen felvehet, szerkeszthet vagy törölhet olyan címeket, amelyek biztonságosnak számítanak, és amelyekről a felhasználó meg szeretné kapni az üzeneteket.

Felhasználó tiltólistája – Partnerek listája, amelyen felvehet, szerkeszthet vagy törölhet olyan címeket, amelyek nem számítanak biztonságosnak, és amelyekről a felhasználó nem szeretne üzeneteket kapni.

Felhasználó kizárási listája – Ez a kapcsolatlista olyan e-mail címeket tartalmaz, amelyek hamisítottak lehetnek, és amelyeket levélszemét küldésére használhatnak. Lásd még: Kizárási lista.

Globális engedélyezőlista/tiltólista/kizárási lista – Ezekkel a listákkal levélszemét-házirendek alkalmazhatók az összes olyan felhasználóra, akik az ESET Smart Security Premium terméket használják ezen az eszközön.

Automatikus felvétel a felhasználó engedélyezőlistájára

Címek hozzáadása a névjegyalbumból – Címek felvétele a névjegyalbumból az engedélyezőlistára.

Címzettek címeinek hozzáadása a kimenő levelekből – A címzettek címeinek felvétele a kimenő levelekből az engedélyezőlistára.

Címek hozzáadása a JÓ levéllé átminősített levelekből – A feladók e-mail címének felvétele a JÓ levéllé átminősített levelekből az engedélyezőlistára.

Automatikus felvétel a felhasználó kizárási listájára

Címek hozzáadása saját fiókokból – Címei felvétele a meglévő levelezőprogram fiókjaiból a kizárási listára.