Riasztások és értesítési ablakok

important

Gyakori riasztásokról és értesítésekről keres információkat?

A program kártevőt talált

A cím letiltva

A licenc nincs aktiválva

Frissítés elérhető

A frissítési adatok nem egységesek

A „Modulok frissítése sikertelen” üzenet hibaelhárítása

„A fájl sérült” vagy „Nem sikerült a fájl átnevezése”

A webhely tanúsítványát visszavonták

Hálózati kártevő letiltva

A Felhasználói felület részben található Riasztások és értesítési ablakok (korábban Riasztások és értesítések) szakasz segítségével beállítható, hogy az észlelt elemeket hogyan kezelje az ESET Smart Security Premium, amikor a felhasználónak kell döntést hoznia (például potenciális adathalász webhelyek esetén).

CONFIG_ALERT

Riasztási és értesítési ablakok

Ha törli az Interaktív riasztások megjelenítése jelölőnégyzet bejelölését, nem fognak megjelenni riasztási ablakok és böngészős párbeszédpanelek – mindez azonban csak az események szűk körére alkalmazható beállítás. A legtöbb felhasználó számára javasolt, hogy a jelölőnégyzetet hagyja bejelölve (alapértelmezett beállítás).

Üzenet a terméken keresztül

Marketingüzenetek megjelenítése – A terméken belüli üzenetküldés arra való, hogy a felhasználókat tájékoztassa az ESET híreiről és más információiról. A marketingüzenetek küldéséhez a felhasználó beleegyezése szükséges. Alapértelmezés szerint ezért a rendszer nem küld marketingüzeneteket a felhasználónak (kérdőjel látható). A funkció engedélyezésével hozzájárul ahhoz, hogy az ESET marketingüzeneteket küldjön Önnek. Ha nem szeretne marketinges anyagokat kapni az ESET-től, tiltsa le a funkciót.

Asztali értesítések

Az asztali és buborékértesítések csupán a tájékoztatást szolgálják, nem igényelnek felhasználói beavatkozást. Az Asztali értesítések szakasz átkerült a További beállítások Eszközök > Értesítések lapjára (12.2-es és újabb verziók).

Értesítési ablakok

Az előugró ablakok adott időtartam utáni automatikus bezárásához jelölje be az Értesítési ablakok megjelenítésének időtartama jelölőnégyzetet. Ha a felhasználó nem zárja be az ablakokat, akkor ezt a megadott időtartam elteltével a program automatikusan megteszi.

Megerősítési üzenetek – Az olyan megerősítési üzenetek listája, amelyek megjelenítését engedélyezheti és letilthatja.