A jelszóval védett További beállítások feloldása

Amikor használni szeretné a védett További beállítások funkciót, megjelenik a jelszó beírására szolgáló ablak. Ha elfelejti vagy elveszíti a jelszót, kattintson lent a Jelszó visszaállítása elemre, majd adja meg a licenc regisztrálásához használt e-mail-címet. Az ESET ekkor küld Önnek e-mailben egy ellenőrző kódot. Adja meg az ellenőrző kódot, majd írja be és erősítse meg a jelszót. Az ellenőrző kód 7 napig érvényes.

Úgy is visszaállíthatja a jelszó, hogy beírja azt az e-mail-címet, amelyet a my.eset.com portálon használt a regisztrációhoz. Akkor használja ezt a lehetőséget, ha a licenc társítva van az ESET License Managerrel.

Ha nem emlékszik az e-mail-címre, kattintson a Nem tudom az e-mail-címemet elemre. Ekkor a rendszer átirányítja az ESET webhelyére, ahol gyorsan kapcsolatba léphet Műszaki támogatási szolgálatunkkal.

Kód generálása a Műszaki támogatási szolgálat számára – Itt generálhat egy kódot a Műszaki támogatási szolgálat számára. Másolja be a Műszaki támogatási szolgálat által biztosított kódot, majd kattintson a Rendelkezem ellenőrző kóddal elemre. Adja meg az ellenőrző kódot, majd írja be és erősítse meg a jelszót. Az ellenőrző kód 7 napig érvényes.

További információkat az ESET tudásbáziscikkében talál.