Ingyenes ESET-licenckulcs

Az ESET Windows otthoni termékekhez használható teljes licencek nem ingyenesek.

Az ESET-licenckulcs szimbólumok, betűk, számok, illetve speciális jelek egyedi sorozata, amelyet az ESET biztosít annak érdekében, hogy az ESET Smart Security Premium legálisan használható legyen a Végfelhasználói licencszerződéssel összhangban. Minden Végfelhasználó csak abban a mértékben jogosult használni a Licenckulcsot, amennyi joga van használni az ESET Smart Security Premium terméket az ESET által biztosított licencek számának alapján. A Licenckulcs bizalmas jellegű, és nem osztható meg.

Vannak olyan források az interneten, ahol esetlegesen hozzá lehet jutni „ingyenes” ESET-licenckulcsokhoz, de vegye figyelembe:

Ha rákattint egy „Ingyenes ESET-licenckulcs” feliratú hirdetésre, akkor előfordulhat, hogy illetéktelenül hozzáférnek a számítógépéhez vagy eszközéhez, és kártevővel fertőzik meg. Kártevő rejtőzhet nem hivatalos YouTube-videókban, olyan webhelyeken, ahol azt hirdetik, hogy a felhasználó pénzt kereshet a webhely meglátogatásával stb. Rendszerint ezek mind csapdák.

Az ESET le tudja tiltani a kalózlicenceket, és ezt meg is teszi.

A kalózlicenckulcs használata nem áll összhangban a Végfelhasználói licencszerződéssel, amelyet el kell fogadnia az ESET Smart Security Premium telepítéséhez.

Kizárólag hivatalos csatornákon keresztül vásároljon ESET-licencet, például a www.eset.com webhelyen, illetve ESET-forgalmazóktól vagy -viszonteladóktól (ne vásároljon licencet nem hivatalos, külső fél által működtetett webhelyen – például eBay –, illetve megosztott licencet külső féltől).

Az ESET Windows otthoni termékek ingyenesen letölthetők, viszont érvényes ESET-licenckulcs szükséges a telepítés során történő aktiválásukhoz (letöltheti és telepítheti őket, de aktiválás nélkül nem fognak működni)

Ne ossza meg licencét az interneten és közösségi oldalakon (továbbadhatják).

Tudásbáziscikkünk ismerteti, hogyan ismerhetők fel az ESET-kalózlicencek, és hogyan tehet róluk bejelentést.


Ha bizonytalan abban, hogy megvásároljon-e egy ESET biztonsági terméket, használhatja a próbaverzióját is egy ideig:

1.Aktiválja az ESET Smart Security Premium terméket egy ingyenes próbaverzió-licenccel

2.Vegyen részt az ESET BÉTA Programban

3.Telepítse az ESET Mobile Security terméket (freemium), ha androidos mobileszközt használ.

Engedményért/a licenc meghosszabbításához:

Ajánlja az ESET Smart Security Premium terméket ismerősének

Újítsa meg az ESET-licencet (ha rendelkezett aktív licenccel), vagy aktiválja hosszabb időre