Wat is er nieuw in deze versie?

De nieuwe versie van ESET Smart Security Premium bevat de volgende verbeteringen:

Logboekregistratie met één klik: met slechts één klik kunt u geavanceerde logboekregistraties maken.

Unified Extensible Firmware Interface-scanner (UEFI): voegt een verhoogd malwarebeveiligingsniveau toe door bedreigingen te detecteren en verwijderen die potentieel worden gestart voordat het besturingssysteem wordt opgestart. Meer informatie over dit type technologie vindt u in de woordenlijst.

Hoge prestaties en lage systeemimpact: deze versie is bedoeld voor het efficiënte gebruik van de systeembronnen, waardoor u kunt profiteren van optimale prestaties van uw computer en tegelijk op de beste manier beschermd bent tegen nieuwe soorten bedreigingen.

Nieuwe indeling van Geavanceerde instellingen: de ESET LiveGrid®-instellingen zijn verplaatst naar het gedeelte Detectie-engine. Geavanceerde logboekregistratie van Antispam is verplaatst naar het gedeelte Diagnostisch, enz.

Verbeterde ondersteuning voor schermlezer: ESET Smart Security Premium ondersteunt de meeste populaire schermlezers (JAWS, NVDA, Narrator).

Bestanden met slepen-en-neerzetten scannen: u kunt een bestand of map scannen door het bestand of de map naar de gemarkeerde plek te slepen.

ESET-product verwijzen naar een vriend: ESET Smart Security Premium biedt nu verwijzingsbonussen, zodat u uw ESET-productervaring kunt delen met uw familie of vrienden.

ESET Smart Security Premium wordt nu in compact formaat geïnstalleerd, zodat de installatie sneller plaatsvindt. Nadat het product is geïnstalleerd en geactiveerd, worden de modules gedownload.

ESET Smart Security Premium brengt u op de hoogte wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd draadloos netwerk of een netwerk met een zwakke beveiliging.

Lees voor meer informatie over de nieuwe functies van ESET Smart Security Premium het volgende artikel in de ESET-kennisbank:
Wat is er nieuw in deze versie van ESET-consumentenproducten