ESMC Oporavak od katastrofe uređaja VA

U nesretnom slučaju u kojem se pokvari uređaj ESMC VA i ne možete ga ponovno pokrenuti ili čak ako se izbriše iz pohrane ili je uništen na neki drugi način, možete slijediti postupak za oporavak od katastrofe.

icon_details_hoverNAPOMENA

Morate imati sigurnosnu kopiju baze podataka uređaja ESMC VA za uspješan oporavak.

1.Preuzmite najnoviju verziju datoteke esmc_appliance.ovaili esmc_appliance.vhd.zip ako upotrebljavate Microsoft Hyper-V. Prednost ovog postupka za oporavak jest da će uređaj ESMC VA biti najnoviji.

2.Instalirajte novi uređaj ESMC VA, no nemojte ga još konfigurirati. Upute potražite u odjeljku Postupak instalacije ESMC uređaja.

3.Aktivirajte Webmin kako biste mogli prenijeti MySQL datoteku sigurnosne kopije, a pojedinosti o tome kako ga aktivirati potražite u odjeljku Aktivacija/deaktivacija sučelja Webmin.

4.Vratite bazu podataka iz najnovije datoteke sigurnosne kopije koju imate; slijedite korake opisane u odjeljku Vraćanje baze podataka.

5.Konfigurirajte nedavno instalirani uređaj ESMC VA s vraćenom bazom podataka na isti način kao i prethodni uređaj ERA / ESMC VA, a pojedinosti potražite u odjeljku Konfiguracija uređaja ESMC VA.