ESMC Faze implementacije i održavanje uređaja VA

Instalacija ESMC virtualnog uređaja sastoji se od sljedećih glavnih faza koje su potrebne za uspješnu instalaciju i konfiguraciju:

1.ESMC Postupak instalacije uređaja – stvarna instalacija datoteke OVA ESMC virtualnog uređaja na hipervizoru.

2.ESMC Konfiguracija ERA virtualnog uređaja – konfiguracija nakon instalacije koja se vrši putem web sučelja uređaja ESMC VA. To je konfiguracijska stranica na kojoj možete odabrati vrstu uređaja te unijeti specifične pojedinosti i svojstva koja su potrebna za pravilan rad te vrste uređaja ESMC VA.

Daljnja konfiguracija i upravljanje vrše se putem tekstualnog korisničkog sučelja (TUI) i alata Webmin:

1.ESMC Konzola za upravljanje virtualnim uređajem – omogućuje vam da provedete radnje održavanja kao što su sigurnosno kopiranje i vraćanje, promjene lozinke, vraćanje na tvorničke postavke itd.

2.Upravljačko sučelje Webmin – omogućuje vam jednostavno upravljanje uređajem ESMC VA.

Postupci nadogradnje, migracije i oporavka od katastrofe:

ESMC Nadogradnja/migracija uređaja VA – ako želite nadograditi ESMC VA na najnoviju verziju, pojedinosti i korake postupka potražite u ovom odjeljku. Isti postupak također vrijedi u slučaju da trebate izvršiti migraciju uređaja ESMC VA.

ESMC Oporavak od katastrofe uređaja VA – pratite ovaj postupak ako je ESMC VA prestao raditi i nije moguće riješiti problem ili ako ne možete obnoviti oštećenu instancu uređaja ESMC VA.