Nadogradnja modula

Zadatkom Nadogradnja modula prisilno se nadograđuju svi moduli sigurnosnog programa instaliranog na ciljani uređaj. To je općeniti zadatak za sve sigurnosne programe na svim sustavima. Popis svih modula ciljanog sigurnosnog programa možete pronaći u odjeljku O programu sigurnosnog programa.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

Postavke

Očisti predmemoriju nadogradnje – ovom se opcijom brišu privremene datoteke za nadogradnju u predmemoriji na klijentu i često je se može upotrebljavati za ispravak pogrešaka nadogradnje modula.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish