Prijenos datoteke iz karantene

Zadatak Prijenos datoteke iz karantene koristi se za upravljanje datotekama u karanteni na klijentskim računalima. Možete prenijeti datoteku iz karantene na određenu lokaciju radi naprednog istraživanja.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

Postavke

Objekt u karanteni – odaberite određeni objekt u karanteni.

Lozinka objekta – Unesite lozinku za šifriranje objekta iz sigurnosnih razloga. Imajte na umu da će se lozinka prikazati u odgovarajućem izvješću.

Put za prijenos – unesite put do lokacije na koju želite prenijeti objekt.

Korisničko ime / lozinka za prijenos – u slučaju da lokacija zahtijeva autorizaciju (mrežno dijeljenje itd.), unesite korisničke podatke potrebne za pristup tom putu.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish