Upravljanje karantenom

Zadatak Upravljanje karantenom koristi se za upravljanje objektima u karanteni ESMC servera – zaraženi ili sumnjivi objekti pronađeni tijekom skeniranja.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

Postavke

Postavke upravljanja karantenom

Radnja – Odaberite koju akciju poduzeti za objekte u karanteni.

Vrati objekt(e) – vraća objekt na njegovu izvornu lokaciju, ali objekt će se skenirati te, ako i dalje postoje razlozi za karantenu, ponovno premjestiti u karantenu.

Vrati i ubuduće izuzmi objekt(e) – vraća objekt na izvornu lokaciju i neće ga ponovno stavljati u karantenu.

Ukloni objekt(e) – trajno uklanja objekt.

Vrsta filtra – Filtriranje objekata u karanteni prema niže navedenim kriterijima. Na temelju niza s ključem objekta ili na temelju uvjeta.

Postavke uvjetnog filtra:

Postavke filtra ključeva – Dodajte stavke s ključem u polje. Mogu se unijeti samo poznati objekti, npr. objekt koji je već bio u karanteni.

Dogodilo se od/do – definirajte vremenski raspon kada je objekt bio u karanteni.

Minimalna/maksimalna veličina (u bajtovima) – definirajte raspon veličine objekta u karanteni (u bajtovima).

Naziv prijetnje – odaberite prijetnju s popisa stavki u karanteni.

Naziv objekta – Odaberite objekt s popisa stavki u karanteni.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish