Aktivacija programa

Slijedite korake u nastavku kako biste aktivirali sigurnosni program tvrtke ESET na klijentskom računalu ili mobilnom uređaju.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

Postavke

Postavke aktivacije programa – odaberite licencu za klijent s popisa. Licenca će se primijeniti na proizvode koji su već instalirani na klijentu. Ako ne vidite nijednu licencu, idite na Licence – dodavanje nove licence.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Zadatak aktivacije programa može se pokrenuti na mobilnim uređajima (ESET Endpoint za Android) na kojima se upotrebljava izvanmrežna licenca.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish