Stvaranje pravila radi aktivacije zaštite lozinkom za ESET Management agent

Slijedite korake u nastavku kako biste stvorili novo pravilo koje će nametnuti lozinku radi zaštite ESET Management agenta. Kada se upotrebljava Podešavanje zaštićeno lozinkom, ESET Management agent ne može se deinstalirati ili popraviti ako se ne upiše lozinka. Pojedinosti potražite u odjeljku Zaštita agenta.

Osnovno

Unesite Naziv za ovo pravilo. Polje Opis nije obvezno.

Postavke

Odaberite ESET Management agent s padajućeg popisa, proširite opciju Napredne postavke, idite na Podešavanje i upišite lozinku u polje Podešavanje zaštićeno lozinkom. Ta će lozinka biti potrebna ako netko pokuša deinstalirati ili popraviti ESET Management agent na klijentskom računalu.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Obavezno zapišite i spremite lozinku na sigurno mjesto jer je za deinstalaciju ESET Management agenta s klijentskog računala njen unos prijeko potreban. Kada se uspostavi pravilo za Zaštitu podešavanja lozinkom, ne postoji ispravan način za deinstaliranje ESET Management agenta bez valjane lozinke.

Dodjela

Navedite koji su klijenti (pojedinačna računala / mobilni uređaji ili čitave grupe) primatelji pravila.

admin_pol_assign

Kliknite Dodijeli da biste prikazali sve statičke i dinamičke grupe i njihove članove. Odaberite željene klijente i kliknite U redu.

admin_dg_tasks_target_list

Sažetak

Pregledajte postavke za ovo pravilo pa kliknite Završi.