Promjene dinamičke grupe

Obavijest će biti poslana kad se ispuni uvjet. Možete odabrati jedan uvjet koji će se pratiti za određenu dinamičku grupu.

Dinamička grupa – odaberite dinamičku grupu koja će se procijeniti.

Postavkeuvjeti

Odaberite vrstu uvjeta koja će aktivirati obavijest.

Obavijesti svaki put kad se promijeni sadržaj dinamičke grupe
Aktivirajte tu opciju kako biste dobili obavijest kad se članovi dodaju u određenu grupu, uklone iz nje ili promijene. ESMC provjerava dinamičku grupu jednom svakih 20 minuta.

validation-status-icon-warning VAŽNO

ESMC provjerava status dinamičke grupe jednom svakih 20 minuta.

Primjerice, ako se prva provjera izvrši u 10:00, druge se provjere izvršavaju u 10:20, 10:40, 11:00 itd. Ako se sadržaj dinamičke grupe promijeni u 10:05, a zatim se vrati na prethodno stanje u 10:13, ESMC tijekom sljedeće provjere u 10:20 neće prepoznati prethodnu promjenu i neće obavijestiti o njoj.

Obavijesti kada veličina grupe premaši određeni broj
Odaberite operatora veličine grupe i prag za obavijest:

Više od – pošalji obavijest kad je veličina grupe veća od praga.

Manje od – pošalji obavijest kad je veličina grupe manja od praga.

Obavijesti kada rast grupe premaši određenu stopu
Definirajte prag i vremensko razdoblje koji će pokrenuti obavijest. Možete definirati broj klijenata ili postotak klijenata (članove dinamičke grupe). Definirajte vremensko razdoblje (u minutama, satima ili danima) za usporedbu s novim stanjem. Primjerice, prije sedam dana broj klijenata sa zastarjelim sigurnosnim proizvodima iznosio je 10, a prag je postavljen na 20. Ako broj klijenata sa zastarjelim sigurnosnim programima dostigne 30, bit ćete obaviješteni.

Obavijesti kada se broj klijenata u dinamičkoj grupi promijeni u usporedbi s drugom grupom
Ako se broj klijenata u dinamičkoj grupi promijeni prema uspoređenoj grupi (statičkoj ili dinamičkoj), poslat će se obavijest. Prag – definirajte prag koji će pokrenuti slanje obavijesti.

details_hoverNAPOMENA

Možete dodijeliti obavijest samo dinamičkoj grupi u kojoj imate dovoljna dopuštenja. Da biste vidjeli dinamičku grupu, morate imati dopuštenje za čitanje za njezinu nadređenu statičku grupu.