Identity Protection

ESET Identity Protection är säkerhetslösningen som skyddar din privata information samt kredit- och finansiell information. Genom att tillhandahålla kontinuerlig övervakning upptäcker Identity Protection olaglig försäljning av dina personuppgifter. Med Identity Protection får du meddelanden till din mobiltelefon, dator eller surfplatta direkt så fort som din identitet är i fara.

Ytterligare information finns i onlinehjälpen för ESET Identity Protection.