Identity Protection

ESET Identity Protection is de beveiligingsoplossing die uw persoonlijke, krediet- en financiële gegevens beschermt. Identity Protection biedt continue controle om de illegale verkoop van uw persoonlijke gegevens te detecteren. Met Identity Protection ontvangt u meldingen op uw mobiele telefoon, computer of tablet direct nadat er een risico is ontstaan voor uw identiteit.

Zie de Online-help van ESET Identity Protection voor meer informatie.