Groen kader van browser

In Beveiligde browser ziet u informatie over de huidige status aan de hand van meldingen in de browser en de kleur van het browserkader.

Meldingen in de browser worden weergegeven op het tabblad aan de rechterkant.

BPP_BADGE

Als u de melding in de browser wilt uitvouwen, klikt u op het ESET-pictogram ICON_BPP_LOGO. Als u de melding wilt minimaliseren, klikt u op de meldingstekst. Als u de melding en het groene kader rond de browser wilt verwijderen, klikt u op het pictogram Sluiten ICON_BPP_CLOSE.

note

Alleen de informatieve melding en het groene kader rond de browser kunnen worden verwijderd.

Meldingen in de browser

Type melding

Status

Melding ter informatie, weergegeven met een groen kader in de browser

Maximale beveiliging is gegarandeerd en de melding in de browser wordt standaard geminimaliseerd. Vouw de melding in de browser uit en klik op Instellingen om de instellingen van Beveiligingshulpmiddelen te openen.

Waarschuwing en een geel kader voor toepassingen met externe toegang of onbeveiligde Wi-Fi

Beveiligde browser vereist uw aandacht voor een niet-kritiek probleem. Voor meer informatie over het probleem of een oplossing volgt u de instructies in de melding in de browser.

note

Als u beveiligd wilt blijven, moet u nooit een zwak of helemaal geen wachtwoord gebruiken om verbinding te maken met onbeveiligde Wi-Fi-netwerken.