Opprette unntak fra brannmurmeldinger

Når ESET-brannmuren oppdager skadelig nettverksaktivitet, vises et varslingsvindu som beskriver hendelsen. Denne varslingen inneholder en kobling som du kan følge for å lære mer om hendelse og sette opp en regel for denne hendelsen.

note

Hvis et/en nettverksprogram eller -enhet ikke implementerer nettverksstandarder riktig, kan dette utløse gjentatte IDS-varslinger. Du kan opprette et unntak direkte fra varslingen for å hindre ESET brannmur i å oppdage dette/denne programmet eller enheten.