Oppgradere til en nyere versjon

Nye versjoner av ESET Small Business Security utgis for å implementere forbedringer eller rette problemer som ikke kan ordnes med automatiske oppdateringer av programmoduler. Oppgradering til en senere versjon kan gjøres på flere måter:

1.Automatisk ved hjelp av en programoppdatering.
Siden programoppdateringen distribueres til alle brukere og kan ha innvirkning på visse systemkonfigurasjoner, utgis den etter en lang periode med testing på alle mulige systemkonfigurasjoner. Hvis du trenger å oppgradere til en nyere versjon rett etter at den er utgitt, bruker du en av metodene under.
Pass på at du har aktivert Oppdateringer av programfunksjonen i Avanserte oppsett > Oppdater > Profiler > Oppdateringer.

2.Manuelt i hovedprogramvinduet ved å klikke Sjekk etter oppdateringer i delen Oppdater.

3.Manuelt ved å laste ned og installere en nyere versjon over den forrige.

For tilleggsinformasjon and illustrerte instruksjoner, se:

Oppdater ESET-produkter – sjekk for nyeste produktmoduler

Hva er de ulike ESET-produktoppdateringene og -utgivelsene?