Dialogvindu – Systemoppdateringer

Hvis det finnes oppdateringer for operativsystemet, viser ESET Small Business Security et varsel i hovedprogramvinduet > Oversikt. Klikk på Mer informasjon for å åpne Systemoppdateringer-vinduet.

Systemoppdateringer-vinduet viser listen over tilgjengelige oppdateringer som kan lastes ned og installeres. Oppdateringstypen vises ved siden av navnet på oppdateringen.

Dobbeltklikk på en oppdateringsrad for å vise vinduet Oppdater informasjon med tilleggsinformasjon.

Klikk Kjør systemoppdatering for å laste ned og installere alle oppførte oppdateringer for operativsystemet.