Nettverksbeskyttelse

Åpne Hovedprogramvinduet > Oppsett > Nettverksbeskyttelse for å konfigurere grunnleggende innstillinger for nettverksbeskyttelse eller feilsøke nettverkskommunikasjon.

For å stanse individuelle beskyttelsesmoduler midlertidig, klikk på bryterikonet MODULE_ENABLED.

warning

Hvis du slår av beskyttelsesmoduler, kan det redusere beskyttelsesnivået på datamaskinen.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS

Klikk på tannhjulikonet GEAR ved siden av en beskyttelsesmodul for å få tilgang til avanserte innstillinger for den modulen.

Brannmur – Filtrerer all nettverkskommunikasjon basert på ESET Small Business Security-konfigurasjonen.

Konfigurer – Åpner Brannmur i Avanserte oppsett, der du kan definere hvordan brannmuren skal håndtere nettverkskommunikasjon.

Sett brannmur på pause (tillat all trafikk) – Alle filtreringsalternativene til brannmuren blir slått av, og alle innkommende og utgående tilkoblinger tillates. Klikk Aktiver brannmur for å aktivere brannmuren på nytt mens Filtrering av nettverkstrafikk er i denne modusen.

Blokker all trafikk – All inngående og utgående kommunikasjon blir blokkert av brannmuren. Bruk dette alternativet bare hvis du har mistanke om en kritisk sikkerhetsrisiko som krever at du kobler systemet fra nettverket. Mens Filtrering av nettverkstrafikk er i modusen Blokker all trafikk, klikker du Stopp blokkering av all trafikk for å gjenopprette brannmuren til normal drift.

Automatisk modus – (når en annen filtreringsmodus er aktivert) – Klikk for å endre filtreringsmodusen til automatisk filtreringsmodus (med brukerdefinerte regler).

Interaktivt modus – (når en annen filtreringsmodus er aktivert) – Klikk for å endre filtreringsmodusen til interaktiv filtreringsmodus.

Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS) – Analyserer innholdet i nettverkstrafikken og beskytter mot nettverksangrep. All trafikk som anses for å være skadelig, blokkeres. ESET Small Business Security informerer deg når du kobler deg til et ubeskyttet trådløst nettverk eller et nettverk med svak beskyttelse.

Botnet-beskyttelse – Finner skadelig programvare raskt og nøyaktig på systemet.

Nettverkstilkoblinger – Viser nettverkene som nettverksadaptere er koblet til, med detaljert informajon.

Løse blokkert kommunikasjon – Hjelper deg å løse tilkoblingsproblemer forårsaket av ESET brannmur. Se Feilsøkingsveiviser for mer detaljert informasjon.

Løs midlertidig blokkerte IP-adresser –Se en liste over IP-adresser som er avslørt som angrepskilder og føyd til svartelisten for å hindre tilkobling i en bestemt periode.

Vis logger – Åpner loggfilen for nettverksbeskyttelse.