Innkommende kommunikasjon

Eksempel på en innkommende Internett-tilkobling:
En ekstern datamaskin prøver å kommunisere med et program som kjøres på datamaskinen.

Program – program kontaktet av den eksterne enhet.

Programbane – Plasseringen av programmet.

Microsoft store-program – Navnet på programmet i Microsoft Store.

Underskriver – Programmets utgivernavn. Klikk på teksten for å vise et sikkerhetssertifikat for firmaet.

Rykte – Ryktet til programmet som oppnås gjennom ESET LiveGrid®-teknologi.

Tjeneste – Navnet på tjenesten som for tiden kjører på datamaskinen.

Ekstern datamaskin – Den eksterne datamaskinen prøver å etablere kommunikasjon med programmet på datamaskinen.

Ekstern port – porten som brukes til kommunikasjonen.

Spør hver gang – Hvis standardhandlingen for en regel er satt til Spør, vil et dialogvindu vises hver gang regelen utløses.

Husk til programmet avluttes – ESET Small Business Security vil huske valgt handling inntil neste omstart.

Opprett regel og husk permanent – hvis du velger dette alternativet før du tillater eller avslår en kommunikasjon, vil ESET Small Business Security huske denne handlingen, og bruke den neste gang programmet kontaktes av den eksterne datamaskinen.

Tillat – tillater innkommende kommunikasjon.

Avslå – avslår innkommende kommunikasjon.

Rediger regel – Gjør det mulig å tilpasse regelegenskaper ved hjelp av redigeringsprogrammet for brannmurregler.