Beskyttelse for nettilgang

Beskyttelse for nettilgang lar deg konfigurere avanserte moduloppsett for Internett-beskyttelse. Følgende alternativer er tilgjengelige i Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Beskyttelse for nettilgang:

Aktivere Beskyttelse for nettilgang – Når dette alternativet er deaktivert, kjører ikke Beskyttelse for nettilgang og Anti-phishing-beskyttelse.

note

Vi anbefaler på det sterkeste at du lar Beskyttelse for nettilgang være aktivert og ikke utelukker noen programmer eller IP-adresser som standard.

Skann nettleserskript – Når dette er aktivert, kontrollerer deteksjonsmotoren alle JavaScript-programmer som kjøres av nettlesere.

Aktiver anti-phishing-beskyttelse – Når dette er aktivert, blokkeres phishing-nettsteder. Se Anti-phishing-beskyttelse for mer informasjon.

Utelatte programmer – Gjør det mulig å utelukke bestemte programmer fra å bli skannet av Beskyttelse for nettilgang. Nyttig når Beskyttelse for nettilgang forårsaker kompatibilitetsproblemer.

Utelatte IP-adresser – Gjør det mulig å utelukke bestemte eksterne adresser fra å bli skannet av Beskyttelse for nettilgang. Nyttig når Beskyttelse for nettilgang forårsaker kompatibilitetsproblemer.

CONFIG_WEB_ACCESS

Beskyttelse for nettilgang viser denne meldingen i nettleseren din når nettstedet er blokkert:

WEB_BLOCKED

note

Illustrerte instruksjoner

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Utelat et sikkert nettsted fra å bli blokkert av beskyttelse for nettilgang

Blokker et nettsted ved bruk av ESET Small Business Security