ESET Hjelp på internett

Velg tema

Oppgavedetaljer – oppdatering

Hvis du vil oppdatere programmet fra to oppdateringsservere, må du opprette to forskjellige oppdateringsprofiler. Hvis den første ikke klarer å laste ned oppdateringsfilene, går programmet automatisk over til den alternative serveren.

Dette passer for eksempel for bærbare datamaskiner, som vanligvis oppdaterer via en lokal LAN-oppdateringsserver, mens brukerne ofte kobler til Internett via andre nettverk. Hvis den første profilen mislykkes, vil den andre automatisk laste ned oppdateringsfilene fra ESETs oppdateringsservere.